Handlevogn

Fortrolighedspolitik

Personvernerklæring

Data beskyttelse

1) Informasjon om innsamling av personopplysninger og kontaktinformasjon for den behandlingsansvarlige

1.1 Vi er glade for at du besøker nettstedet vårt, og takker for interessen. Nedenfor informerer vi deg om håndteringen av dine personopplysninger når du bruker nettstedet vårt. Personopplysninger er alle data som personlig kan identifisere deg.

1.2 Personen som er ansvarlig for databehandling på dette nettstedet i henhold til General Data Protection Regulation (GDPR) er High Smart Corporation Limited

20. etasje, Central Tower, 28 Queen’s Road Central, Central, Hong Kong, E -post: [email protected] Personen som er ansvarlig for behandling av personopplysninger er den fysiske eller juridiske personen som alene eller sammen med andre bestemmer hva som er formålet med og formålet med behandlingen av personopplysninger.

1.3 Av sikkerhetshensyn og for å beskytte overføring av personopplysninger og annet konfidensielt innhold (f.eks. Bestillinger eller henvendelser til den ansvarlige personen), bruker dette nettstedet SSL eller. TLS -kryptering. Du kan gjenkjenne en kryptert tilkobling ved hjelp av strengen “https: //” og låsesymbolet i nettleserlinjen.

2) Datainnsamling når du besøker nettstedet vårt

Hvis du bare bruker nettstedet vårt til informasjonsformål, dvs. hvis du ikke registrerer eller på annen måte gir oss informasjon, samler vi bare inn data som nettleseren sender til serveren vår (såkalte «serverlogger»). Når du besøker nettstedet vårt, samler vi inn følgende data som er teknisk nødvendig for å vise nettstedet for deg:

Vårt besøkte nettsted

Dato og klokkeslett for tilgang

Mengden data som sendes i byte

Kilde / referanse du kom til siden fra

Nettleser brukt

Brukt operativsystem

Brukt IP -adresse (hvis aktuelt: i anonym form)

Behandlingen skal skje i samsvar med artikkel 6 nr. 2. 1, lit. f GDPR basert på vår legitime interesse i å forbedre stabiliteten og funksjonaliteten til nettstedet vårt. Dataene blir ikke videreformidlet eller på annen måte brukt. Vi forbeholder oss imidlertid retten til å kontrollere serverloggene etterpå hvis det er spesifikke indikasjoner på ulovlig bruk.

3) informasjonskapsler

For å gjøre besøket på nettstedet vårt attraktivt og muliggjøre bruk av visse funksjoner, bruker vi såkalte informasjonskapsler på forskjellige sider. Dette er små tekstfiler som er lagret på enheten din. Noen av informasjonskapslene vi bruker blir slettet etter slutten av nettleserøkten, dvs. når du lukker nettleseren din (såkalte sesjonskapsler). Andre informasjonskapsler forblir på enheten din og lar oss eller våre partnerselskaper (tredjeparts informasjonskapsler) gjenkjenne nettleseren din ved ditt neste besøk (såkalte vedvarende informasjonskapsler). Når informasjonskapsler plasseres, samler og behandler de spesifikk brukerinformasjon, for eksempel nettleser- og posisjonsdata og IP -adresseverdier. Vedvarende informasjonskapsler slettes automatisk etter en viss periode, som kan variere avhengig av informasjonskapselen.

I noen tilfeller brukes informasjonskapsler for å forenkle bestillingsprosessen ved å lagre innstillinger (for eksempel huske innholdet i en virtuell handlekurv for et senere besøk på nettstedet). Hvis personopplysninger også behandles av individuelle informasjonskapsler som vi bruker, skjer behandlingen i samsvar med artikkel 6 (1). 1, lit. b GDPR, enten for utførelse av kontrakten eller i henhold til art. 6 par. 1 lit. GDPR for å beskytte våre legitime interesser i best mulig funksjonalitet på nettstedet og en kundevennlig og effektiv utforming av sidebesøket.

Vi kan samarbeide med annonseringspartnere for å hjelpe oss med å gjøre nettstedet vårt mer interessant for deg. For dette formålet lagres også informasjonskapsler fra partnerbedrifter på harddisken din (tredjeparts informasjonskapsler) når du besøker nettstedet vårt. Hvis vi jobber med de ovennevnte annonsepartnerne, vil du bli informert individuelt og separat om bruken av slike informasjonskapsler og omfanget av informasjonen som samles inn i de følgende avsnittene.

Vær oppmerksom på at du kan angi at nettleseren din skal bli informert om innstillingen av informasjonskapsler og individuelt bestemme om du vil godta dem eller utelukke aksept av informasjonskapsler i visse tilfeller eller generelt. Hver nettleser er forskjellig i måten den administrerer informasjonskapselinnstillinger. Dette er beskrevet i hver nettlesers hjelpemeny, som forklarer hvordan du endrer informasjonskapselinnstillingene. Du finner disse for den respektive nettleseren under følgende lenker:

Internet Explorer: https://support.microsoft.com/de-de/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

Firefox: https://support.mozilla.org/de/kb/cookies-erlauben-und-ablehnen

Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=de&hlrm=da

Safari: https://support.apple.com/de-de/guide/safari/sfri11471/mac

Opera: https://help.opera.com/en/latest/web-preferences/#cookies

Vær oppmerksom på at hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan funksjonaliteten på nettstedet vårt være begrenset.

4) kontakt

Hvis du kontakter oss (for eksempel via kontaktskjema eller e-post), blir personopplysninger samlet inn. Du kan se hvilke data som samles inn i tilfelle et kontaktskjema på det respektive kontaktskjemaet. Disse dataene lagres og brukes utelukkende for å svare på forespørselen din eller for å kontakte og den tilhørende tekniske administrasjonen. Det juridiske grunnlaget for behandling av disse dataene er vår legitime interesse i å svare på forespørselen din i samsvar med artikkel 6 (2). 1, lit. f GDPR. Hvis kontakten din er rettet mot å inngå en kontrakt, er det ytterligere juridiske grunnlaget for behandlingen artikkel 6 (1). 1, lit. b GDPR. Dataene dine blir slettet når forespørselen din er behandlet. Dette er tilfellet hvis det av omstendighetene kan utledes at det aktuelle spørsmålet endelig er avklart,

5) Databehandling ved åpning av kundekonto og ved oppgjør av kontrakt

I henhold til artikkel 6 nr. 1 1, lit. b GDPR, vil personopplysninger fortsatt bli samlet inn og behandlet hvis du gir dem til oss for utførelse av en kontrakt eller når du åpner en kundekonto. Hvilke data som samles inn kan sees på de respektive inndataskjemaene. Sletting av kundekontoen din er mulig når som helst og kan gjøres ved å sende en melding til ovenstående. Adressen til den ansvarlige personen. Vi lagrer og bruker informasjonen du gir for å oppfylle kontrakten. Etter at kontrakten er fullstendig behandlet eller din kundekonto er slettet, vil dataene dine bli blokkert under skatte- og kommersielle lagringsperioder og slettet etter utløpet av disse periodene, med mindre du uttrykkelig har gitt samtykke til videre bruk av dataene dine, eller vi reserverer retten til å fortsette å bruke dataene dine som lovlig tillatt.

6) Bruk av dataene dine for direkte post

6.1 Registrer deg for vårt nyhetsbrev på e -post

Hvis du registrerer deg for vårt nyhetsbrev på e -post, sender vi deg jevnlig informasjon om tilbudene våre. Den eneste obligatoriske informasjonen for å sende nyhetsbrevet er din e -postadresse. Levering av tilleggsdata er frivillig og brukes til å kontakte deg personlig. Vi bruker den såkalte doble opt-in-prosedyren for å sende nyhetsbrevet. Dette betyr at vi bare sender deg et nyhetsbrev på e -post hvis du uttrykkelig har bekreftet at du godtar å motta nyhetsbrevet. Vi sender deg deretter en bekreftelses -e -post som ber deg om å klikke på en lenke for å bekrefte at du ønsker å motta nyhetsbrevet i fremtiden.

Ved å aktivere bekreftelseslenken gir du oss ditt samtykke til bruk av dine personopplysninger i samsvar med artikkel 6 (1). 1, lit. og GDPR. Når du registrerer deg for nyhetsbrevet, lagrer vi IP -adressen din som er angitt av Internett -leverandøren din og dato og klokkeslett for registrering for å spore mulig misbruk av e -postadressen din på et senere tidspunkt. Dataene vi samler inn når vi abonnerer på nyhetsbrevet, vil bare bli brukt til annonsering via nyhetsbrevet. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet via lenken i nyhetsbrevet eller ved å sende en melding til den ansvarlige personen nevnt ovenfor. Når du har meldt deg ut, blir din e -postadresse umiddelbart fjernet fra distribusjonslisten for nyhetsbrevet, med mindre du uttrykkelig har samtykket til videre bruk av dataene dine, eller vi forbeholder oss retten til videre bruk av data,

6.2 Sende nyhetsbrevet til eksisterende kunder

Hvis du har gitt oss din e-postadresse når du kjøper varer eller tjenester, forbeholder vi oss retten til periodisk å sende deg tilbud via e-post for varer eller tjenester som tilsvarer de som allerede er kjøpt fra vårt sortiment. I samsvar med artikkel 7 nr. 2 3, UWG, krever vi ikke separat samtykke fra deg for dette. I denne forbindelse skjer databehandlingen utelukkende på grunnlag av vår legitime interesse for personlig direktepost i samsvar med artikkel 6 (1). 1, lit. f GDPR. Hvis du opprinnelig protesterte mot bruk av e -postadressen din til dette formålet, sender vi deg ikke en e -post. Du har når som helst rett til å motsette deg bruken av din e-postadresse for ovennevnte reklameformål ved å informere den ansvarlige personen som ble nevnt i begynnelsen. For dette betaler du bare transportkostnader i henhold til grunnprisen. Etter mottak av din innsigelse, vil bruken av e -postadressen din i reklameformål bli stoppet umiddelbart.

6.3 Send nyhetsbrev via MailChimp

Nyhetsbrevet vårt sendes gjennom den tekniske tjenesteleverandøren The Rocket Science Group, LLC d / b / a MailChimp, 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308, USA (http://www.mailchimp.com / ), som vi videreformidler dataene du har gitt når du registrerer deg for nyhetsbrevet. Denne overføringen skal skje i samsvar med artikkel 6 nr. 2. F GDPR, og tjener vår legitime interesse i å bruke et effektivt, sikkert og brukervennlig nyhetsbrevsystem. Vær oppmerksom på at dataene dine vanligvis blir overført til en MailChimp -server i USA og lagret der.

MailChimp bruker denne informasjonen til å sende nyhetsbrevet på våre vegne og til statistisk vurdering av det. For evalueringsformål inneholder e-postene som sendes såkalte web-beacons eller sporingspiksler, som representerer enkeltpikslers bildefiler som er lagret på nettstedet vårt. På denne måten kan det avgjøres om en nyhetsbrevmelding er åpnet og hvilke lenker det er klikket på. Ved å bruke web-beacons, genererer Mailchimp automatisk generell, ikke-personlig svarstatistikk for nyhetsbrevkampanjer.

 Basert på vår legitime interesse for den statistiske evalueringen av nyhetsbrevkampanjene for å optimalisere annonsekommunikasjon og bedre fokus på mottakerens interesser, samler web -beacons også data fra den respektive nyhetsbrevmottakeren (e -postadresse, hentetid, IP -adresse, nettlesertype og operativsystem) ) og brukt. Disse dataene gjør det mulig å trekke individuelle konklusjoner om mottakeren av nyhetsbrevet og behandles av Mailchimp for automatisk å generere statistikk som viser om en bestemt mottaker har åpnet en nyhetsbrevmelding.

For å deaktivere dataanalyse for statistisk evaluering må du melde deg av nyhetsbrevet.

MailChimp kan også bruke disse dataene i henhold til art. 6, avsnitt. 1 lit. f GDPR selv på grunn av sin egen legitime interesse for behovsbasert design og optimalisering av tjenesten så vel som for markedsundersøkelser, for eksempel for å avgjøre hvilke land mottakerne kommer fra. MailChimp bruker imidlertid ikke dataene fra våre nyhetsbrevmottakere til å skrive dem selv eller til å overføre dem til tredjeparter.

For å beskytte dataene dine i USA har vi inngått en databehandlingsavtale med MailChimp basert på Europakommisjonens standardavtalevilkår for å muliggjøre overføring av dine personlige data til MailChimp. Hvis du er interessert, kan du se denne databehandlingsavtalen på følgende internettadresse: https://mailchimp.com/legal/forms/data-processing-agensus/

MailChimp er også sertifisert i henhold til den amerikansk-europeiske personvernpolicyen «Privacy Shield» og må overholde EUs databeskyttelsesforskrift.

Du kan se MailChimps personvernerklæring her:

https://mailchimp.com/legal/privacy/

7) Databehandling for ordrebehandling

7.1 For behandling av bestillingen din samarbeider vi med følgende tjenesteleverandører som helt eller delvis støtter oss i utførelsen av inngåtte avtaler. Visse personopplysninger blir videreformidlet til disse tjenesteleverandørene i samsvar med følgende informasjon.

Personopplysningene vi samler overføres til transportselskapet som ble bestilt med leveransen som en del av kontraktsbehandlingen, i den grad dette er nødvendig for levering av varene. Vi gir innbetalingsinformasjonen din videre til det relevante kredittinstitusjonen som en del av innbetalingsbehandlingen hvis dette er nødvendig for innbetalingsbehandling. Hvis innbetalingsleverandører brukes, vil vi informere deg eksplisitt om dette nedenfor. Det juridiske grunnlaget for dataoverføring er artikkel 6 nr. 1. 1, lit. b GDPR.

7.2 For å oppfylle våre kontraktsforpliktelser overfor våre kunder, samarbeider vi med tredjeparts forsendelsespartnere. Vi gir bare ditt navn og leveringsadresse for levering av varer, art. b GDPR for en forsendelsespartner valgt av oss.

7.3 Bruk av spesielle tjenesteleverandører for ordrebehandling og behandling

– Billbee

Ordrebehandling Tjenesten leveres av tjenesteleverandøren «Billbee» (Billbee GmbH, Paulinenstrasse 54, 32756 Detmold). Navn, adresse og andre personopplysninger behandles i samsvar med artikkel 6 (2). 1, lit. b GDPR ble bare gitt videre til Billbee for behandling av den elektroniske bestillingen. Dine data vil bare bli videreformidlet hvis dette faktisk er nødvendig for å utføre bestillingen. Detaljer om Billbees databeskyttelse og personvernerklæring finner du på Billbees nettsted under «billbee.de».

7.4 Bruk av leverandører av innbetalingstjenester (innbetalingstjenester)

– Amazon Pay

Hvis innbetalingsmetoden «Amazon Pay» er valgt, vil innbetalingen bli behandlet av innbetalingstjenesteleverandøren Amazon Payments Europe sca, 38 avenue JF Kennedy, L-1855 Luxembourg (heretter «Amazon Payments»), som vi sender til informasjon du har gitt under bestillingsprosessen, sammen med detaljene i bestillingen din i samsvar med artikkel 6 (2). 1, lit. b GDPR. Dine data blir bare videresendt for å behandle innbetalinger med innbetalingstjenesteyteren Amazon Payments og bare i den grad det er nødvendig for dette. Mer informasjon om databeskyttelsesforskriftene til Amazon Payments finner du på følgende internettadresse: https://pay.amazon.com/de/help/201751600

– Paypal

Når du betaler via PayPal, kredittkort via PayPal, direkte belastning via PayPal eller – hvis tilbudt – «kjøp på konto» eller «avdrag» via PayPal, gir vi innbetalingsinformasjonen din til PayPal (Europe) Sarl som en del av innbetalingsprosessen. et Cie, SCA, 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg (heretter referert til som «PayPal»). Overføringen skal skje i samsvar med artikkel 6 nr. 2. 1, lit. b GDPR og bare i den grad det er nødvendig for innbetalingsbehandling.

PayPal forbeholder seg retten til å foreta en kredittsjekk av kredittkortets innbetalingsmetoder via PayPal, direkte belastning via PayPal eller – hvis tilbudt – «kjøp på konto» eller «innbetaling i rater» via PayPal. For dette formålet kan innbetalingsopplysningene dine behandles i samsvar med artikkel 6 (2). 1, lit. f GDPR videreformidlet til kredittinstitusjoner basert på PayPals legitime interesse i å fastslå din soliditet. PayPal bruker resultatet av kredittsjekken angående den statistiske sannsynligheten for mislighold for å avgjøre om de skal betale den respektive innbetalingsmåten. Kredittrapporten kan inneholde sannsynlighetsverdier (såkalte score-verdier). I den grad poengsumverdier er inkludert i kredittrapportresultatet, er de basert på en vitenskapelig anerkjent matematisk-statistisk prosedyre. Beregningen av poengsumverdiene inkluderer, men er ikke begrenset til, adressedata. For mer informasjon om databeskyttelse, inkludert kredittinstitusjonene som brukes, se PayPals databeskyttelseserklæring:

https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/privacy-full

Du kan når som helst protestere mot denne behandlingen av dataene dine ved å sende en melding til PayPal. Imidlertid kan PayPal fortsatt ha rett til å behandle dine personopplysninger hvis det er nødvendig for den kontraktsmessige innbetalingsbehandlingen.

– Shopify -innbetalinger

Vi bruker innbetalingstjenesteleverandøren «Shopify Payments», 3. etasje, Europa House, Harcourt Building, Harcourt Street, Dublin 2. Hvis du velger en innbetalingsmåte som tilbys av innbetalingstjenesteleverandøren Shopify Payments, behandles innbetalingen av den tekniske tjenesteleverandøren Stripe Payments Europe Ltd. , 1 Grand Canal Street Lower, Grand Canal Dock, Dublin, Irland, som vi sender informasjonen du oppgav under bestillingsprosessen sammen med informasjon om bestillingen din (navn, adresse, kontonummer, bankkode, kredittkortnummer, eventuell faktura beløp, valuta og transaksjonsnummer) i henhold til art. 6 par. 1 lit. b GDPR. Dine data vil bare bli videreformidlet for behandling av innbetalinger med Stripe Payments Europe Ltd. og bare i den grad det er nødvendig.

Databeskyttelsesinformasjon om Stripe Payments Europe Ltd. finner du her: https://stripe.com/de/privacy

– Stripe

Hvis du velger en innbetalingsmåte fra innbetalingstjenesteleverandøren Stripe, vil innbetalingen bli behandlet av innbetalingstjenesteleverandøren Stripe Payments Europe Ltd., 1 Grand Canal Street Lower, Grand Canal Dock, Dublin, Irland, som vi gir informasjonen til og informasjonen du gir under ordreprosessen. om bestillingen din (navn, adresse, kontonummer, bankkode, kredittkortnummer, fakturabeløp, valuta og transaksjonsnummer) i henhold til art. 6 par. 1 lit. b GDPR. Dine data blir bare videreformidlet for å håndtere innbetalinger med innbetalingstjenesteyteren Stripe Payments Europe Ltd. og bare i den grad det er nødvendig. Du finner mer informasjon om Stripes databeskyttelse på URL -en https://stripe.com/de/privacy#translation.

8) Bruk av grafikk og etiketter

Trusted Shops Trustbadge

Trusted Shops Trustbadge er integrert på dette nettstedet for å vise godkjennelsesmerket for Trusted Shops og for å tilby kjøpere et Trusted Shops -medlemskap ved bestilling.

Dette tjener til å beskytte våre legitime interesser, som dominerer i sammenheng med en interesseavveining, i optimal markedsføring av tilbudet vårt, art. 6 stk. 1 lit. f GDPR. Trustbadge og tjenestene som annonseres med det, tilbys av Trusted Shops GmbH, Subbelrather Str.15C, 50823 Köln.

Når du ringer Trustbadge, lagrer webserveren automatisk en såkalt serverloggfil, f.eks. Inneholder din IP -adresse, dato og klokkeslett for samtalen, mengden data som overføres og leverandøren som ber om det (tilgangsdata) og dokumenterer samtalen. Disse tilgangsdataene evalueres ikke og overskrives automatisk senest syv dager etter at besøket på nettstedet er avsluttet.

Ytterligere personopplysninger vil bare bli overført til Trusted Shops hvis du bestemmer deg for å bruke Trusted Shops -produkter etter at du har fullført en bestilling, eller hvis du allerede har registrert deg for å bruke dem. I så fall gjelder kontraktsavtalen mellom deg og Trusted Shops.

9) Bruk av sosiale medier: Videoer

Bruk av YouTube -videoer

Dette nettstedet bruker YouTube -integreringsfunksjonen til å vise og spille av videoer fra «YouTube» -leverandøren som eies av Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irland («Google»).

Her brukes den utvidede databeskyttelsesmodusen, som ifølge leverandøren bare begynner å lagre brukerinformasjon etter at video (er) er spilt. Når du spiller innebygde YouTube -videoer, bruker «YouTube» -leverandøren informasjonskapsler for å samle informasjon om brukeratferd. I følge informasjon fra «Youtube» brukes disse blant annet til å registrere videostatistikk, forbedre brukervennligheten og forhindre misbruk. Hvis du er logget på Google, blir dataene dine tilordnet direkte til kontoen din når du klikker på en video. Hvis du ikke vil ha oppgaven for profilen din på YouTube, må du logge av før du aktiverer knappen. Google lagrer og evaluerer dataene dine (inkludert data fra ikke-påloggede brukere) som bruksprofiler. En slik evaluering skal utføres i samsvar med artikkel 6 nr. 2. 1, lit. f GDPR basert på Googles legitime interesser i å vise personlig tilpasset annonsering, markedsundersøkelser og / eller behovsbasert utforming av nettstedet. Du har rett til å protestere mot opprettelsen av disse brukerprofilene, men du må kontakte YouTube for å utøve denne retten. Når du bruker YouTube, kan personopplysninger også bli sendt til Google LLC -serverne. kom til USA

Uansett om de innebygde videoene spilles av eller ikke, opprettes en tilkobling til Google -nettverket hver gang dette nettstedet besøkes, noe som kan føre til ytterligere databehandling utenfor vår kontroll.

I tilfelle personopplysninger sendes til Google LLC. med base i USA, Google LLC. Sertifisert for den amerikansk-europeiske databeskyttelsesavtalen «Privacy Shield», som sikrer overholdelse av databeskyttelsesnivået som gjelder i EU. Et gjeldende sertifikat kan sees her: https://www.privacyshield.gov/list

Ytterligere informasjon om databeskyttelse finner du på «YouTube» i leverandørens databeskyttelseserklæring på: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy

10) Online markedsføring

10.1 Bruke konverteringssporing i Google Ads

Dette nettstedet bruker det elektroniske annonseringsprogrammet «Google Ads» og som en del av konverteringssporing fra Google Ads fra Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irland («Google»). Vi bruker Google Ads for å trekke oppmerksomheten til våre attraktive tilbud ved å bruke reklamemateriell (såkalt Google Adwords) på eksterne nettsteder. Når det gjelder dataene fra annonsekampanjene, kan vi avgjøre hvor vellykket de enkelte annonseringstiltakene er. Målet vårt er å vise deg annonser som er av interesse for deg, gjøre nettstedet vårt mer interessant for deg og gjøre en rimelig beregning av annonsekostnadene.

Konverteringssporingskapselen settes når en bruker klikker på en annonse fra Google. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på enheten din. Disse informasjonskapslene mister vanligvis gyldigheten etter 30 dager og brukes ikke til personlig identifikasjon. Hvis brukeren besøker bestemte sider på dette nettstedet og informasjonskapselen ennå ikke har gått ut, kan vi og Google se at brukeren klikket på annonsen og ble omdirigert til denne siden. Hver Google Ads -kunde mottar en annen informasjonskapsel. Dette betyr at informasjonskapsler ikke kan spores gjennom nettstedene til Google Ads -kunder. Informasjonen som er oppnådd gjennom konverterings -informasjonskapselen, brukes til å generere konverteringsstatistikk for Google Ads -kunder som har valgt konverteringssporing. Kunder finner ut totalt antall brukere som klikket på annonsen sin og ble omdirigert til en side med en tag for konverteringssporing. Imidlertid mottar de ingen informasjon som identifiserer brukere personlig. Hvis du ikke vil delta i sporing, kan du blokkere denne bruken ved å deaktivere informasjonskapselen for Google Konverteringssporing i nettleseren din under søkeordet ‘Brukerinnstillinger’. Du vil da ikke bli inkludert i statistikken for konverteringssporing. Vi bruker Google Ads basert på vår legitime interesse for målrettet annonsering i henhold til. Kunst. 6 par. 1 lit. f GDPR. Når du bruker Google Ads, kan personopplysninger også bli sendt til Google LLC -serverne. kom til USA du kan blokkere denne bruken ved å deaktivere informasjonskapselen for konverteringssporing i nettleseren din under søkeordet ‘Brukerinnstillinger’. Du vil da ikke bli inkludert i statistikken for konverteringssporing. Vi bruker Google Ads basert på vår legitime interesse for målrettet annonsering i henhold til. Kunst. 6 par. 1 lit. f GDPR. Når du bruker Google Ads, kan personopplysninger også bli sendt til Google LLC -serverne. kom til USA du kan blokkere denne bruken ved å deaktivere informasjonskapselen for konverteringssporing i nettleseren din under søkeordet ‘Brukerinnstillinger’. Du vil da ikke bli inkludert i statistikken for konverteringssporing. Vi bruker Google Ads basert på vår legitime interesse for målrettet annonsering i henhold til. Kunst. 6 par. 1 lit. f GDPR. Når du bruker Google Ads, kan personopplysninger også bli sendt til Google LLC -serverne. kom til USA

I tilfelle personopplysninger sendes til Google LLC. med base i USA, Google LLC. Sertifisert for den amerikansk-europeiske databeskyttelsesavtalen «Privacy Shield», som sikrer overholdelse av databeskyttelsesnivået som gjelder i EU. Et gjeldende sertifikat kan sees her: https://www.privacyshield.gov/list

Mer informasjon om Googles personvernerklæring finner du på følgende internettadresse: https://www.google.de/policies/privacy/

Du kan permanent deaktivere informasjonskapsler for reklameinnstillinger ved å forhindre dem ved å sette nettleserprogramvaren tilsvarende eller ved å laste ned og installere nettleser-plugin-modulen som er tilgjengelig på følgende lenke:

https://www.google.com/settings/ads/plugin?hl=de

Vær oppmerksom på at visse funksjoner på dette nettstedet ikke er tilgjengelige eller bare kan brukes i begrenset grad hvis du har deaktivert bruk av informasjonskapsler.

10.2 Google Marketing Platform

Dette nettstedet bruker det elektroniske markedsføringsverktøyet Google Marketing Platform fra operatøren Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Ireland (“GMP”).

GMP bruker informasjonskapsler for å vise annonser som er relevante for brukere, forbedre kampanjeresultatrapporter eller hindre en bruker i å se de samme annonsene flere ganger. Google bruker en informasjonskapsel -ID for å holde oversikt over hvilke annonser som vises i hvilken nettleser og kan forhindre at de vises mer enn én gang. Behandlingen skjer på grunnlag av vår legitime interesse i optimal markedsføring av nettstedet vårt i samsvar med artikkel 6 (1). 1, lit. f GDPR.

I tillegg kan GMP bruke informasjonskapsel-ID-er for å registrere såkalte konverteringer knyttet til reklameforespørsler. Dette er for eksempel tilfellet når en bruker ser en GMP -annonse og senere ringer opp annonsørens nettsted ved hjelp av den samme nettleseren og kjøper noe gjennom dette nettstedet. Ifølge Google inneholder GMP -informasjonskapsler ingen personlig informasjon.

På grunn av markedsføringsverktøyene som brukes, kobles nettleseren automatisk direkte til Google -serveren. Vi har ingen innflytelse på omfanget og videre bruk av dataene som samles inn av Google gjennom bruk av dette verktøyet, og informerer deg derfor som følger basert på vårt kunnskapsnivå: Ved å integrere GMP får Google informasjonen du bruker besøkte den relevante delen på nettstedet vårt eller klikket på en av våre annonser. Hvis du er registrert hos en Google -tjeneste, kan Google tilordne besøket til kontoen din. Selv om du ikke er registrert hos Google eller ikke er logget inn, er det mulig at leverandøren finner ut og lagrer IP -adressen din. Når du bruker GMP, kan personopplysninger også bli sendt til Google LLC -serverne. kom til USA

Hvis du ønsker å protestere mot å delta i denne sporingsprosessen, kan du deaktivere informasjonskapsler for konverteringssporing ved å sette nettleseren til å blokkere informasjonskapsler fra domenet www.googleadservices.com (se https://www.google.de/settings/ ads), der dette alternativet fjernes hvis du deaktiverer informasjonskapslene dine. Du kan også kontakte Digital Advertising Alliance på www.aboutads.info for å lære mer om hvordan du setter informasjonskapsler og foretar foretrukne innstillinger. Til slutt kan du sette nettleseren slik at du blir informert om innstillingen av informasjonskapsler og individuelt bestemme om du vil godta dem eller utelukke aksept av informasjonskapsler i visse tilfeller eller generelt. Hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan funksjonaliteten til nettstedet vårt være begrenset.

I tilfelle personopplysninger sendes til Google LLC. med base i USA, Google LLC. Sertifisert for den amerikansk-europeiske databeskyttelsesavtalen «Privacy Shield», som sikrer overholdelse av databeskyttelsesnivået som gjelder i EU. Et gjeldende sertifikat kan sees her: https://www.privacyshield.gov/list

Mer informasjon om Googles databeskyttelsesbestemmelser for GMP finner du på følgende internettadresse: https://www.google.de/policies/privacy/

11) webanalysetjenester

Google (Universal) Analytics

Google Analytics

Dette nettstedet bruker Google Analytics, en webanalysetjeneste levert av Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irland («Google»). Google Analytics bruker såkalte informasjonskapsler, tekstfiler som er lagret på datamaskinen din og som muliggjør en analyse av din bruk av nettstedet. Informasjonen som genereres av informasjonskapselen om din bruk av dette nettstedet (inkludert den forkortede IP -adressen) overføres vanligvis til en Google -server og lagres der; den kan også lastes opp til Google LLC -serveren. kom til USA

Dette nettstedet bruker Google Analytics utelukkende med utvidelsen «_anonymizeIp ()», som sikrer anonymisering av IP -adressen ved å forkorte den og ekskludere direkte personlig referanse. Som et resultat av utvidelsen vil IP -adressen din forkortes på forhånd av Google i EU -medlemsstater eller i andre kontraherende stater i avtalen om Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet. Bare i unntakstilfeller vil hele IP -adressen bli sendt til en Google LLC -server. Sendt i USA og forkortet der. I slike unntakstilfeller skal slik behandling skje i samsvar med artikkel 6 nr. 2. 1, lit. f GDPR basert på vår legitime interesse for statistisk analyse av brukeratferd for optimalisering og markedsføring.

Google bruker denne informasjonen på våre vegne for å evaluere din bruk av nettstedet, for å lage rapporter om nettstedaktivitet og for å gi oss andre tjenester knyttet til nettstedaktivitet og internettbruk. IP -adressen som overføres av nettleseren din som en del av Google Analytics, smelter ikke sammen med andre Google -data.

Du kan forhindre lagring av informasjonskapsler ved å angi nettleserprogramvaren tilsvarende. Vi vil imidlertid påpeke at du i dette tilfellet ikke kan bruke alle funksjonene på dette nettstedet fullt ut. Du kan også forhindre Google i å samle inn dataene som genereres av informasjonskapselen og knyttet til din bruk av nettstedet (inkludert din IP-adresse) og fra å behandle disse dataene fra Google ved å laste ned nettleser-plug-in som er tilgjengelig på følgende lenke og installere :

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de

Som et alternativ til nettleser-plugin-modulen eller i nettlesere på mobile enheter, kan du klikke på følgende lenke for å angi en opt-out-informasjonskapsel som forhindrer Google Analytics i å samle inn data om dette nettstedet i fremtiden (denne opt-out cookie-cookien fungerer bare i denne nettleseren og bare for dette domenet. Hvis du sletter informasjonskapslene dine i denne nettleseren, klikker du på denne lenken igjen): Deaktiver Google Analytics

I tilfelle personopplysninger sendes til Google LLC. med base i USA, Google LLC. Sertifisert for den amerikansk-europeiske databeskyttelsesavtalen «Privacy Shield», som sikrer overholdelse av databeskyttelsesnivået som gjelder i EU. Et gjeldende sertifikat kan sees her: https://www.privacyshield.gov/list

Mer informasjon om Google (Universal) Analytics finner du her: https://support.google.com/analytics/answer/2838718?hl=no&ref_topic=6010376

12) Retargeting / Remarketing / Henvisningsannonser

Bing Ads (Microsoft Corporation)

Dette nettstedet bruker konverteringssporingsteknologien «Bing Ads» fra Microsoft (Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399, USA). Microsoft Bing Ads plasserer en informasjonskapsel på datamaskinen din hvis du kom til nettstedet vårt via en Microsoft Bing -annonse. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på enheten din. Disse informasjonskapslene mister gyldigheten etter 180 dager og brukes ikke til personlig identifikasjon. Hvis brukeren besøker bestemte sider på dette nettstedet og informasjonskapselen ennå ikke har utløpt, kan vi og Microsoft gjenkjenne at brukeren klikket på annonsen og ble omdirigert til denne siden (konverteringsside). Hvis personopplysninger behandles, gjøres dette i samsvar med artikkel 6 (1). 1, lit. f GDPR basert på vår legitime interesse for effektiv markedsføring.

Informasjonen som samles inn ved hjelp av konverterings -cookien brukes til å lage konverteringsstatistikk, dvs. for å holde oversikt over hvor mange brukere som har nådd en konverteringsside etter å ha klikket på en annonse. Dette forteller oss det totale antallet brukere som klikket på annonsen vår og ble omdirigert til en side med en tag for konverteringssporing. Vi mottar imidlertid ingen informasjon som identifiserer brukere personlig.

Microsoft Corporation, som er basert i USA, er sertifisert under den amerikansk-europeiske databeskyttelsesavtalen «Privacy Shield», som sikrer overholdelse av databeskyttelsesnivået som gjelder i EU.

Hvis du ikke vil delta i sporing, kan du motsette deg dette ved å deaktivere informasjonskapselen for Bing Ads -konverteringssporing i nettleseren din under brukerinnstillinger. Du vil da ikke bli inkludert i statistikken for konverteringssporing. Alternativt kan du bruke EUs forbrukerhandikapsside http://www.youronlinechoices.com/de/praferenzmanagement/

sjekk om Microsofts annonseringskapsler er plassert i nettleseren din, og deaktiver dem.

Mer informasjon om personvernerklæringen for Microsoft Bing Ads finner du på følgende internettadresse: https://privacy.microsoft.com/de-de/privacystatement

Facebook tilpasset publikum ved hjelp av pikselprosessen

Dette nettstedet bruker «Facebook Pixel» fra Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, USA («Facebook»). Med uttrykkelig tillatelse kan brukernes oppførsel spores etter at de har sett eller klikket på en Facebook -annonse. Denne fremgangsmåten brukes til å evaluere effektiviteten til Facebook -annonser for statistiske og markedsundersøkelser og kan bidra til å optimalisere fremtidige annonseringstiltak.

Dataene som samles inn er anonyme for oss, så det tillater oss ikke å trekke noen konklusjoner om brukerens identitet. Dataene lagres og behandles imidlertid av Facebook, slik at en tilkobling til den respektive brukerprofilen er mulig, og Facebook kan bruke dataene til egne reklameformål i samsvar med Facebooks retningslinjer for dataforbruk (https: //www.facebook .com / / om / privatliv /). Du kan aktivere Facebook og dets tilknyttede selskaper til å plassere annonser på og utenfor Facebook. For dette formålet kan en informasjonskapsel lagres på datamaskinen din. Disse behandlingshandlingene vil bare skje hvis du har gitt ditt uttrykkelige samtykke i samsvar med artikkel 6 (1). 1, lit. og GDPR.

Samtykke til bruk av Facebook -piksler kan bare gis av brukere over 13 år. Hvis du er yngre, spør din verge om tillatelse.

Facebook Inc., som er basert i USA, er sertifisert for den amerikansk-europeiske databeskyttelsesavtalen «Privacy Shield», som sikrer overholdelse av databeskyttelsesnivået som gjelder i EU.

For å deaktivere bruk av informasjonskapsler på datamaskinen din, kan du sette nettleseren slik at informasjonskapsler ikke lenger kan lagres på datamaskinen din i fremtiden, eller at informasjonskapsler som allerede er plassert, blir slettet. Imidlertid kan deaktivering av alle informasjonskapsler bety at noen funksjoner på nettstedet vårt ikke lenger kan utføres. Du kan forhindre bruk av informasjonskapsler fra tredjeparter, for eksempel Deaktiver Facebook på følgende nettsted for Digital Advertising Alliance: https://www.aboutads.info/choices/

Google Ads Remarketing

Nettstedet vårt bruker funksjonene i Google Ads Remarketing som vi markedsfører for dette nettstedet både i Googles søkeresultater og på tredjeparts nettsteder. Leverandøren er Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irland (“Google”). For dette formålet plasserer Google en informasjonskapsel i nettleseren på terminalenheten, som automatisk muliggjør interessebasert annonsering ved hjelp av en pseudonym informasjonskapsel-ID og basert på sidene du har besøkt. Behandlingen skjer på grunnlag av vår legitime interesse i optimal markedsføring av nettstedet vårt i samsvar med artikkel 6 (1). 1, lit. f GDPR.

Ytterligere databehandling vil bare skje hvis du har avtalt med Google at nett- og appleserloggen din vil bli knyttet av Google til Google -kontoen din og at informasjonen fra Google -kontoen din vil bli brukt til å tilpasse annonser på nettet.. Å overveie. I dette tilfellet, hvis du er logget på Google mens du besøker nettstedet vårt, bruker Google dataene dine sammen med Google Analytics -data for å opprette og definere publikumslister for remarketing på tvers av enheter. For dette formålet er personopplysningene dine midlertidig knyttet til Google til Google Analytics -data for å danne publikum. Når du bruker Google Ads Remarketing, kan personopplysninger også bli sendt til serverne til Google LLC. kom til USA

Du kan deaktivere innstillingen av informasjonskapsler for annonseringspreferanser permanent ved å laste ned og installere nettleserprogrammet som er tilgjengelig på følgende lenke: https://www.google.com/settings/ads/onweb/

Alternativt kan du kontakte Digital Advertising Alliance på www.aboutads.info for å lære mer om innstilling og innstilling av informasjonskapsler. Til slutt kan du sette nettleseren din slik at du blir informert om innstillingen av informasjonskapsler og individuelt bestemme om du vil godta dem eller utelukke aksept av informasjonskapsler i visse tilfeller eller generelt. Hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan funksjonaliteten til nettstedet vårt være begrenset.

I tilfelle personopplysninger sendes til Google LLC. med base i USA, Google LLC. Sertifisert for den amerikansk-europeiske databeskyttelsesavtalen «Privacy Shield», som sikrer overholdelse av databeskyttelsesnivået som gjelder i EU. Et gjeldende sertifikat kan sees her: https://www.privacyshield.gov/list

Mer informasjon og databeskyttelsesbestemmelser vedrørende annonsering og Google finner du her:

https://www.google.com/policies/technologies/ads/

13) Verktøy og diverse

Google Web Fonts

Dette nettstedet bruker såkalte webfonter levert av Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Ireland (“Google”) for ensartet visning av fonter. Når du åpner en side, laster nettleseren de nødvendige nettfonter i nettleserens buffer for å vise tekster og fonter riktig.

For å gjøre dette må nettleseren du bruker, koble til Googles servere. Dette kan også resultere i overføring av personopplysninger til serverne til Google LLC. kom til USA På denne måten får Google vite at nettstedet vårt har blitt besøkt via din IP -adresse. Bruken av Google Web Fonts er av interesse for en konsekvent og tiltalende presentasjon av våre online tilbud. Dette representerer en legitim interesse i henhold til artikkel 6 (1). 1, lit. f AVG Hvis nettleseren din ikke støtter nettfonter, bruker datamaskinen en standard skrifttype.

I tilfelle personopplysninger sendes til Google LLC. med base i USA, Google LLC. Sertifisert for den amerikansk-europeiske databeskyttelsesavtalen «Privacy Shield», som sikrer overholdelse av databeskyttelsesnivået som gjelder i EU. Et gjeldende sertifikat kan sees her: https://www.privacyshield.gov/list

Du finner mer informasjon om Google Web Fonts på https://developers.google.com/fonts/faq og i Googles personvernerklæring: https://www.google.com/policies/privacy/

14) Den registrertes rettigheter

14.1 Gjeldende databeskyttelseslov gir deg omfattende databeskyttelsesrettigheter (informasjon og forstyrrelser) til den behandlingsansvarlige med hensyn til behandling av dine personopplysninger, som vi vil informere deg om nedenfor:

Rett til informasjon i henhold til artikkel 15 i GDPR: spesielt har du rett til informasjon om dine personopplysninger behandlet av oss, behandlingsformål, kategoriene til de behandlede personopplysningene, mottakere eller kategorier av mottakere som dataene dine er sendt til eller vil være avsløringen, den planlagte oppbevaringsperioden eller kriteriene for å bestemme oppbevaringsperioden, eksistensen av en rett til korrigering, sletting, begrensning av behandling, innsigelse mot behandling, klage til en tilsynsmyndighet, opprinnelsen til dine data hvis vi ikke har hentet fra deg,eksistensen av automatisert beslutningsprosess inkludert profilering og om nødvendig meningsfull informasjon om logikken som er involvert og omfanget og de tilsiktede effektene av slik behandling, samt din rett til å bli informert om garantiene i samsvar med artikkel 46 GDPR når dine data overføres i D Rittlands eksisterer;

Rett til rettelse i henhold til artikkel 16 GDPR: du har rett til umiddelbar korreksjon av uriktige data om deg og / eller fullføring av ufullstendige data som er lagret av oss;

Slettingsrett i henhold til artikkel 17 i GDPR: Du har rett til å be om sletting av personopplysningene dine hvis kravene i artikkel 17 nr. 1) 1 i GDPR er oppfylt. Denne retten eksisterer imidlertid ikke spesifikt hvis behandlingen er nødvendig for å utøve retten til ytrings- og informasjonsfrihet, for å overholde en juridisk forpliktelse i allmenn interesse eller for å utøve juridiske krav eller forsvare;

Rett til å begrense behandlingen i henhold til artikkel 18 i GDPR: du har rett til å be om at behandlingen av dine personopplysninger blir begrenset så lenge nøyaktigheten av dataene dine blir kontrollert hvis du nekter å slette dataene dine på grunn av ikke-tillatte data behandling og i stedet be om begrensning av behandlingen av dataene dine hvis du trenger dataene dine for å hevde, utøve eller forsvare juridiske krav etter at vi ikke lenger trenger disse dataene, etter at formålet er oppnådd, eller hvis du har motsatt deg årsakene til din spesielle situasjon, så lenge det ennå ikke er avgjort om våre legitime grunner oppveier;

Rett til informasjon i samsvar med artikkel 19 i GDPR: Hvis du har påberopt deg retten til å korrigere, slette eller begrense behandling mot den ansvarlige personen, er den ansvarlige forpliktet til å varsle alle mottakere som personopplysningene om deg er videreformidlet til , denne korreksjonen eller slettingen av data eller melding om begrensning av behandlingen, med mindre dette viser seg å være umulig eller innebærer en uforholdsmessig innsats. Du har rett til å bli informert om disse mottakerne.

Rett til dataportabilitet i henhold til artikkel 20 GDPR: du har rett til å motta personopplysningene dine som du har gitt oss i et strukturert, ofte brukt og maskinlesbart format eller be om at de blir overført til en annen ansvarlig person, for: som så langt dette er teknisk mulig;

Rett til å trekke tilbake samtykke gitt i henhold til artikkel 7 nr. 1 3, i GDPR: Du har rett til å trekke tilbake ditt samtykke til behandling av data når som helst med virkning for fremtiden. Ved tilbakekalling vil vi umiddelbart slette de relevante dataene, med mindre videre behandling kan være basert på et juridisk grunnlag for behandling uten samtykke. Tilbaketrekking av ditt samtykke påvirker ikke lovligheten av enhver behandling som utføres på grunnlag av ditt samtykke før det er trukket tilbake;

Rett til å klage i samsvar med artikkel 77 i GDPR: Hvis du mener at behandlingen av dine personopplysninger er i strid med GDPR, har du rett til å klage til en tilsynsmyndighet, spesielt i medlemsstaten der du bor, arbeidsstedet ditt eller stedet for det påståtte bruddet.

14.2 FORMÅLSRETT

HVIS VI BEHANDLER DINE PERSONLIGE DATA PÅ GRUNNLAGET AV VORES VIKTIGSTE INTERESSE, HAR DU ENHETEN TIL ALLTID TIL Å BEHANDLE DINE PERSONDATA BASERT PÅ RISIKO AV RENTE, SOM VI GIR EN GRUNN FOR.

HVIS DU TRENER DIN RETT FOR Å FORMÅLE, SLUTTER VI BEHANDLINGEN AV DE RØRTE DATAENE. YTTERLIGERE BEHANDLING ER FORBEHOLDET HVIS VI KAN BEVISE OMSKRIVLIGE HENSYN TIL BEHANDLING UTEN DIN INTERESSER, GRUNNLIGE RETTIGHETER OG FRIHETER, ELLER OM BEHANDLINGSFORDELEN ELLER FORDELEN

HVIS DINE PERSONLIGE DATA BEHANDLES AV OSS FOR UTFØRELSE AV DIREKTE ANNONSER, HAR DU RETTEN TIL NOEN INNVENDELSE AV BEHANDLINGEN AV PERSONLIGE DATA FOR FORMÅLET MED SOM ANNONSERING. MULIGE MÅL BESKRIVT OVER.

HVIS DU TRENER DIN RETT FOR MÅL, slutter vi å behandle de aktuelle dataene for direkte annonsering.

15) Varighet av lagring av personopplysninger

Varigheten av lagringen av personopplysninger er basert på det respektive juridiske grunnlaget, formålet med behandlingen og – hvis det er aktuelt – utover den respektive lovlige oppbevaringsperioden (f.eks. Kommersielle og skattemessige oppbevaringsperioder).

Ved behandling av personopplysninger på grunnlag av uttrykkelig samtykke i samsvar med artikkel 6 (1). 1, lit. en GDPR, oppbevares disse dataene til den registrerte trekker tilbake sitt samtykke.

Er det lovlige oppbevaringsfrister for data som kreves i forbindelse med juridiske eller lignende forpliktelser i henhold til artikkel 6 (1)? 1, lit. b DSGVO blir behandlet, slettes disse dataene rutinemessig når oppbevaringsperioden er utløpt, forutsatt at de ikke lenger er nødvendige for utførelse av kontrakten eller åpning av kontrakten, og / eller vi ikke har noen legitim interesse i videre lagring.

Ved behandling av personopplysninger på grunnlag av artikkel 6 (1) 1, lit. DSGVO skal beholde disse dataene til den registrerte utøver sin rett til å protestere i samsvar med artikkel 21 nr. 2. 1 i GDPR, med mindre vi kan demonstrere overbevisende legitime årsaker til behandlingen som oppveier interessene, rettighetene og frihetene til den det gjelder. , enten behandlingen er for kravet, utøvelsen eller forsvaret av juridiske krav.

Ved behandling av personopplysninger for direkte annonsering på grunnlag av artikkel 6 (1) 1, lit. f GDPR skal beholde disse dataene inntil vedkommende utøver sin rett til å protestere i samsvar med artikkel 21 (2). 2, og GDPR.

Med mindre annet er angitt i den andre informasjonen i denne erklæringen om spesifikke behandlingssituasjoner, vil lagrede personopplysninger ellers bli slettet når det ikke lenger er nødvendig for formålene de ble samlet inn eller behandlet på annen måte.

Gratis levering

Hver pakke sendes direkte fra produsenten vår, og vi garanterer helt gratis levering på alle dine bestillinger.

100% tilfredshet

Iker du fornøyd med produktet? Vi garanterer en problemfri og enkel 30-dagers angrerett, og vi er 100% bak våre premiumprodukter.

Sikker utsjekk

MasterCard / Visa integrert med den sikreste SSL for å kryptere alle tilkoblinger for innbetalingen din.

© Bontrend 2017-2021 | Bygget med kjærlighet